Chopard Wish

Chopard Wish a fost lansat în anul 1999 și a reușit să surprindă publicul feminin cu mirosul său deosebit. Multe femei descriu Chopard Wish ca fiind un parfum cu o aromă călduroasă, fermecătoare. Compoziția deosebită a acestei esențe a fost creată de Nathalie Lorson. Celebra creatoare de parfumuri a contribuit astfel la creșterea popularității brandului Chopard.

Super reducere acum la Notino – vezi daca e valabila si acum

Parfumu se deschide cu note de vârf florale precum caprifoi, salcâm, floare de portocal, trandafir, dar și nucă de cocos, agrișe și fragi. Inima parfumului este compusă din accente orientale care-i conferă parfumului o aromă dulceagă.

Despre Chopard Wish

Chopard Wish este o apă de parfum destinată femeilor elegante, senzuale și pline de mister. Acest parfum oriental se adresează doamnelor care vor să se simtă deosebite în fiecare zi. Chiar de la prima pulverizare a parfumului pe piele, se pot simți notele de agrișe, fragi și nucă de cocos. În doar câteva minute intră în scenă notele de violete, miere, orhidee exotică și lapte.

chopard wish

Mierea este nota de legătură dintre orhidee și violete, dar intensitatea parfumului este susținută și de alte note florale. Crinul, magnolia, iasomia și osmanthus sunt acordurile profunde care luminează parfumul Wish.

Toate aceste note se așază pe o bază lemnoasă compusă din note de santal, patchouli, tămâie, boabe Tonka, ambra și bomboane caramelizate.Citește despre Gucci Bloom, un parfum floral pentru femei – vezi cum miroase și cât de mult persistă pe piele.

Parfumul poate fi descris ca fiind picant, fumuriu ori chiar untos. Unele femei au susținut că aroma de nucă se simte în această esență. Chopard Wish se adresează femeilor independente care reușesc să iasă în evidență prin atitudinea lor fermă, dar care au și o latură fantezistă, visătoare.

Chopard Wish păreri pro și contra

Pro:

  • Are un preț accesibil;
  • Vine într-un ambalaj elegant și original.

Contra:

  • Are un miros dulceag care ar putea fi deranjant pentru femeile care preferă parfumurile fresh.

chopard wish parfum

Dacă crezi că acest parfum este potrivit pentru tine îți recomand să-l testezi, înainte de a-l cumpăra. Mergi într-un magazin de specialitate, încearcă parfumul pe pielea ta și vezi cum miroase. Dacă îți place cum se simte pe pielea ta, atunci îl poți cumpăra fie dintr-un magazin fizic, fie dintr-unul online.

Chopard Wish concluzie

Chopard Wish este un parfum creat dintr-o combinație de arome care se potrivesc fiecărei persoane. Persistența sa este temperată de mirosul de vanilie. Femeile care doresc să folosească un parfum deosebit care provoacă o dependență plăcută, ar putea încerca Chopard Wish.

Vezi ce nota are Wish pe Notino de la clienti

Dacă vrei un parfum pe care să-l porți la școală sau la birou, încearcă Gucci Flora – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.Grădina cu flori se transformă încet încet într-o bază orientală, compusă din arome lemnoase. Chopard Wish poate fi definit ca fiind un parfum cald, dulce și ușor picant. De când a fost lansat, parfumul a cucerit inimile multor femei romantice care nu refuză nicio călătorie surprinzătoare.

chopard wish parfum femei

În Wish se pot simți atât notele florale revigorante, cât și acordurile lemnoase bazate pe aroma încântătoare a vaniliei. De asemenea, tot la baza parfumului, femeile vor recunoaște rapid dulceața caramelului și profunzimea acordurilor de ambra și patchouli.

Dacă vrei să te simți deosebită în fiecare zi, poartă parfumul Chopard Wish, indiferent de ținuta pe care o îmbraci.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu