Chopard Casmir

Chopard Casmir este un parfum de culoare galben-arămiu compus din acorduri de chihlimbar și vanilie. Dacă aceste două note de parfum nu te-au convins să încerci Chopard Casmir, atunci trebuie să știi că în compoziția acestei esențe au mai fost adăugate și note de patchouli și de lemn de santal.

Pentru că nu a dorit să creeze un parfum gurmand copleșitor, parfumierul a adăugat în acest amestec oriental-lemnos o notă de iasomie.

Despre Chopard Casmir

Chopard Casmir este elixir lemnos creat din accente gurmande, orientale și florale. Unii îndrăznesc să spună că Chopard Casmir este precum un film de succes închis într-o sticlă. De-a lungul timpului, brandul Chopard a lansat diferite bijuterii și ceasuri care au atras atenția publicului feminin.

De asemenea și parfumurile vândute sub numele acestui brand au fost foarte apreciate. În fața lor, ar putea păli chiar și cele mai strălucitoare diamante. Parfumul Casmir a fost creat de Michel Almairac care s-a decis în anul 1991, să aducă în atenția publicului o esență cu personalitate dramatică. Aroma glacială a parfumului este dată de notele de iasomie și bergamotă.

Recomand să citești despre cele mai bune parfumuri Juliette Has a Gun – vezi care lipsește din colecția ta.

Mirosul parfumului Casmir se aseamănă cu cel al ananasului. Chiar de la început, poți simți aroma citrică a parfumului. Totuși, Casmir conține o cantitate mare de vanilie, dar mai are și alte ingrediente principale, precum lemn de santal, patchouli și chihlimbar.Chopard Casmir parfum de damaDupă câteva minute de la pulverizare, poți simți aroma de vanilie care cade pe piele. Treptat, nota de vanilie, este acoperită de patchouli.

Probabil această descriere te-a ajutat să-ți dai seama că Chopard Casmir este un parfum elegant și delicios. Totuși, nu ar trebui să folosești o cantitate prea mare de parfum atunci când ieși din casă pentru că s-ar putea să-i hipnotizezi pe cei din jur.

Casmir nu este un parfum ușor de purtat, însă dacă ajunge la inima ta, cu siguranță va rămâne mult timp în lista de preferințe.

Chopard Casmir păreri pro și contra

Pro:

  • Are un preț accesibil;
  • Persistă mult pe piele.

Contra:

  • Notele fructate din acest parfum sunt foarte dulci.

În cazul în care acest parfum pare a fi pe placul tău, îți recomand să-l testezi înainte de a-l cumpăra. Cel mai bine ar fi să mergi într-un magazin de parfumuri și să încerci parfumul direct pe pielea ta pentru a vedea cât persistă și cum se simte.

Chopard Casmir concluzie

Chopard Casmir este un parfum senzual care fie te atrage, fie te face să-l respingi. Unele femei vor aprecia acest parfum, în timp ce altele nu vor dori să-l mai simtă vreodată. Casmir este precum un diamant prețios, neșlefuit a cărei valoare nu este prețuită îndeajuns.Chopard Casmir parfum pentru femei

Sospiro Erba Puro lansat în anul 2019 include note de portocală, bergamotă și lămâie – citește mai multe despre compoziția sa și vezi cum miroase.

Chopard Casmir este un parfum contrastant cu o dulceață aparte. Notele dominante ale acestui parfum sunt vanilia, iasomia, bergamota, mango și nuca de cocos. Dacă acest parfum se dovedește a fi potrivit pentru tine, sunt mari șanse să-l porți toată viața.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu