Playboy Play It Sexy

Astăzi am plonjat în niste ciudățenii classice, cu unul dintre (surprinzător) numeroasele parfumuri Playboy. Playboy Play It Sexy este un parfum feminin, pe care, presupun, femeile îl pot folosi pentru a seduce bărbații.

Nu sunt sigură dacă va funcționa în modul pretins, dar haideți să îl mirosim și să vedem. Este un parfum foarte ușor de achiziționat, un parfum ieftin, potrivit pentru orice moment al zilei si pentru orice anotimp.

Cum miroase Playboy Play It Sexy:

În sticlă: Citrice dulci, care nu ating notele corecte și ajung să miroasă puțin sintetic încă de la început. În vârf, simt și o notă de lemn dulce, care nu ajută deloc cu mirosul sintetic al acestui amestec.

Aplicat: Citrice în deschidere, cu o dulceață puțin deranjantă. Acel caracter sintetic nu este mai plăcut nici pe piele. Parfumul evoluează destul de repede, în timp ce citricele se izbesc de florale de iasomie și trandafir.

Dulceața care se amestecă împreună cu trandafirul, este puțin tulburătoare și îmi amintește de mirosul parfumului Danielle al Danielle Steel, care nu mi-a plăcut deloc. Lemnul dulce – în mod hilar – este prezent pe toată durata parfumului, fapt ce duce mirosul la un alt nivel de neatrăgător, pentru că se îmbină, într-un mod neplăcut, cu toate notele.

Este ca și cum nu ți-ar plăcea un amestec suculent discordant, făcut de tine într-o zi și ai încercat să adaugi alte ingrediente, la întâmplare, sperând că vei îmbunătăți încercarea culinară.

Dar, acel ingredient adăugat la întâmplare, nu a făcut decât să înrăutățească lucrurile. Parfumul se usucă într-o vanilie generică, așezată peste lemn de santal, care chiar mi-a plăcut, având în vedere că nu m-am înțeles cu restul parfumului.

Îi voi acorda două merite lui Playboy Play It Sexy – nu atinge acel nivel de dulceață siropoasă și nu este extrem de puternic. Așa că, deși nu mi-a plăcut, nu am simţit că trebuie să mă duc la toaletă și să încerc să scap de el.

Extra: Nu cred că Playboy va intra prea curând în rândul caselor de parfumuri designer moderne. Dar, dacă sunteți în căutarea unei aventuri ieftine în parfumerie, aceste parfumuri Playboy sunt accesibile ca preţ. Probabil că veți cheltui un pic mai mult decât pe un spray de corp Axe, dar veți mirosi mai bine.

Design Playboy Play It Sexy:

Nu pot să discut în privința modelului sticlei acestui parfum. Are un amalgam de lucruri care îmi displac. Un motiv animal ciudat, o piatră prețioasă la întâmplare, roz, papion. Drăguț. Singurele lucruri care lipsesc sunt fontul Comic Sans și o zâna. Prin urmare, esteticul nu este pe placul meu.

Compoziție Playboy Play It Sexy:

Familia de parfumuri: Florale (vezi mai multe parfumuri florale)

  • Note inimă: lemn dulce, iasomie, Osmanthus heterophyllus
  • Note vârf: aromă de mandarine, portocale, grapefruit, piper roz

Am făcut pentru voi o listă cu parfumuri ieftine. Vă recomand să aruncați o privire.

Unde găsesc Playboy Play It Sexy?

Parfumul este disponibil atât în magazinele online cât și în supermarket-uri. Este un parfum ieftin, foarte comun, miroase bine și îl puteți găsi în mai multe variante – 40 ml, 50 ml, 60 ml, 75 ml și 90 ml. De asemenea, găsiți și alte produse marca Playboy Play It Sexy precum:

  • lapte de corp pentru femei 250 ml – 16 RON
  • deodorant spray pentru femei 75 ml – 19 RON
  • gel de dus pentru femei 250 ml – 16 RON
  • deospray pentru femei 150 ml – 17 RON

După cum vedeți, sunt în general produse ieftine însă raportat la calitate, prețul este unul corect.

Info: Fiind o ofertă destul de bună, aceste parfumuri vin într-un ambalaj cu trei produse, care, se pare că ar reprezenta stadiile jocului de seducție al unei femei. Celelalte două parfumuri pe care le am sunt Play It Spicy și Play It Lovely.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu