Jessica Simpson Fancy

Parfumul Jessica Simpson Fancy vine într-o sticlă superbă cu capac strălucitor ce pare a fi făcut din aur roz. Parfumul are o aromă plăcută de caramel și vanilie și miroase destul de bine. Este mai dulce decât Angel Nova Thierry Mugler și are mai mult caramel decât Lancome La Vie Est Belle.

Parfumul persistă destul de mult pe piele, este potrivit pentru petreceri, dar aș evita să-l folosesc la locul de muncă.

Compoziția parfumului Jessica Simpson Fancy

Jessica Simpson Fancy este un parfum gurmand ce conține ingrediente de bună calitate.

  • Note de vârf – pere, caise, fructe de pădure roșii
  • Note de mijloc – gardenia, iasomie, migdale, caramel
  • Note de bază – lemn de santal, vanilie, chihlimbar

Am citit câteva review-uri despre acest parfum și am văzut că lumea este foarte încântată de el, așa că m-am decis să-l încerc și eu. Deorece notele par a fi foarte bine amestecate, am crezut că Fancy este un parfum potrivit pentru vremea rece.

L-am comandat de pe internet și l-am folosit de cel puțin 5-6 ori. Așa cum au spus majoritatea oamenilor, Jessica Simpson Fancy este un parfum dulce cu un miros puternic de caramel. Însă, de la prima pulverizare și aproximativ 15 minute după aceea, nu am simțit altceva decât mirosul florilor din acest parfum, ceea ce m-a surprins.

Jessica Simpson Fancy Parfum Femei

Mai târziu, notele de caramel și vanilie au devenit destul de vizibile. Aș putea spune că acesta este un parfum gurmand cu note ușoare de flori, și nu un parfum floral cu arome gurmande ușoare. Cu siguranță nu aș spune despre Jessica Simpson Fancy ca ar fi un parfum oriental.

Îmi place mult mai mult Fancy după ce se usucă complet, deoarece atunci pot simți cel mai bine aroma de vanilie amestecată cu caramel. De asemenea, după ce parfumul se usucă, pot simți și o ușoară aromă de chihlimbar.

Vanilia, caramelul și chihlimbarul se combină destul de bine în acest parfum. Însă, nu sunt sigură că aș vrea să simt notele de vârf și de mijloc zi de zi, doar pentru a ajunge la notele de bază ale acestui parfum.

Se merită să cumperi Jessica Simpson Fancy?

Jessica Simpson Fancy este un parfum destul de bun pentru prețul pe care îl are, dar nu este un parfum pe care l-aș cumpăra dacă l-aș proba înainte, deoarece are un miros sintetic destul de puternic.

După ce am mirosit acest parfum am putut să înțeleg la ce se refereau oamenii când spuneau că un parfum miroase „sintetic”.

Parfum Jessica Simpson Fancy

Consider că acest parfum ar putea fi purtat de oricine, dar cred că s-ar potrivi mai bine persoanelor mai tinere. Notele florale îi conferă parfumului o doză de rafinament, dar totuși Fancy nu este un parfum sofisticat.

Citește despre parfumul Michael Kors Gorgeous și vezi dacă este potrivit pentru tine – este un parfum creat pentru femeile optimiste.

M-aș vedea purtând acest parfum în timp ce fac treabă prin casă sau prin grădină, dar cam atât. Nu l-aș purta în locurile în care aș vrea să fiu remarcată, pentru că nu mi se pare că Fancy mă definește.

Dacă iubești caramelul poți încerca acest parfum, dar amintește-ți totuși că Jessica Simpson Fancy are un miros foarte sintetic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu