Fruits & Passion Orchid – Apă de Toaletă

Evident, multe dintre apele de parfum Fruits&Passion raman in mare parte nedescoperite. Mi-a luat ceva timp sa gasesc o baza de date completa cu parfumurile de care am auzit, desi o parte din dificultatea mea are de-a face mai mult cu ignoranta decat cu amprenta teoriei parfumurilor Fruits &Passion. Orhideea este dulce, florala, parfum de ambra, simplu si fructata, distractie pur si simplu.

Descriere parfum Fruits & Passion Orchid:

Fruits & Passion OrchidIn flacon: Flori dulci. Florile sunt putin inecate de mirosul chihlimbarului, iar parfumul in sine imi aminteste de parfumul L’instant de Guerlin. De remarcat faptul ca aceste doua parfumuri imi amintesc de parfumul L’instant. Nota de orhidee si chihlimbar este puternica si mixul lor, care face ca florile si chihlimbarul sa functioneze impreuna, l-a favorizat pe acesta din urma, evidentiindu-se in parfum si probabil fiind la fel si pe piele.

Aplicat: un miros mare si floral, flori care dispar de pe piele mai curand decat as fi vrut. Are mai putina orhidee si mai mult chihlimbar si ceva parca incearca sa ma convinga ca miros a piersica. O piersica coapta si foarte dulce. Fruits & Passion Orchid se trece si se usuca foarte repede, este de talie mijlocie si se caracterizeaza prin nota piersicii decolarate, timp in care mirosul de chihlimbar devine putin mai puternic.

Notele de parfum se usuca si la sfarsit are un miros de chihlimbar si o nota de pudra usoara care incearca sa reziste pana cand tot ce ramane este nota de chihlimbar.

In plus: Orhideea apartine apei de toaleta din colectia Fruits& Passion. Mai sunt alte doua parfumuri in colectia Fruits &Passion care tind sa mearga in trei. Celelalte doua parfumuri sunt Rose, care miroase a trandafiri si parfumul Jasmine pe care inca nu l-am incercat.

Designul Fruits & Passion Orchid:

Sticla Fruits & Passion Orchid are forma ohideei este una inalta, subtire, rectangulara, cu un design reliefat in forma sticlei. O potrivire buna a formei rectangulare a capacului de plastic, pe care aproape ca l-am gasit imposibil sa il desprind. Ca rezultat, sticla mea de parfum de orhidee a ramas fara capac.

Pulverizatorul poate fi sub forma unui fulg, cateodata luandu-ti atentia foarte mult de la miros, ca te face sa salivezi, dar asta mi s-a intamplat doar de cateva ori. Sticla parfumului Fruits & Passion Orchid este destul de mare si pulverizatorul functioneaza foarte bine. Capacul era prea groaznic si am optat sa nu il folosesc.

Compozitie Fruits & Passion Orchid:

Parfum de familie usor oriental

Note: orhidee, chihlimbar, mosc.

Unde putem găsi Fruits & Passion Orchid? Câ costă parfumul Fruits & Passion Orchid?

Prețul parfumului pentru femei Fruits & Passion Orchid este diferit în funcție de magazinul ce îl comercializează. Pentru mai multe detalii despre preț și ofertele Fruits & Passion Orchid puteți intra aici:

Info: Orhideea este un parfum greu de avut pe piele. Chilimbarul, pentru mine, este una dintre acele esente eterice facute sa se amestece in fundalul notelor.

Acesta este o parte din motivul pentru care este folosit atat de des ca baza de parfum datorita scopului sau si potenta sa naturala pe care o are pe piele. Acum ezit sa il asociez cu cele orientale. Adica chihlimbarul este cel care domina, dar cam asta este tot.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu