Escada Celebrate N.O.W.

Escada este un brand ce lansează creații interesante prin care promovează vitalitatea. Parfumul Escada Celebrate N.O.W. scos pe piață în anul 2017, a atras atenția publicului feminin prin accentele sale fine de vanilie. Acest elixir este precum un joc olfactiv care îți atinge pielea cu o adiere fină. Am putea spune despre Escada Celebrate N.O.W. că este vedeta verii, pentru că este un parfum lejer și confortabil.

Despre Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W. se adresează femeilor jucăușe, seducătoare ce caută un parfum pe care să-l poate folosi zilnic. Parfumul conține un buchet de note atent echilibrate cu o aromă dulce ce determină femeia modernă să filtreze. Lansat în anul 2017, acest elixir poate fi încadrat în categoria parfumurilor oriental-florale deoarece conține note de ghimbir și boabe tonka.

Acest parfum debutează cu un accent fresh, lejer, datorită notei de ghimbir din compoziția sa. După câteva minute, intră în scenă notele de magnolie care se regăsesc în inima parfumului. La bază, se întâlnesc note condimentate, a căror aromă este domolită de notele de vanilie. Datorită vaniliei, intensitatea parfumului rămâne în grija boabelor de tonka și a scorțișoarei.

Așadar, putem spune despre Escada Celebrate N.O.W. că este un parfum aerisit ce poate fi purtat în zilele toride de vară. Mirosul floral și energic creează dependență, motiv pentru care ar trebui purtat la orice oră din zi. Deoarece conține ghimbir, Celebrate N.O.W. nu face parte din categoria parfumurilor specific feminine.

Prin pulverizarea parfumului pe piele, se emană un miros ce parte desprind din grădinile cu flori. Acest iz se amestecă într-un mod original cu mirosul magnoliei și al scorțișoarei. Escada Celebrate NOW parfum femeiRecomand să citești despre Tom Ford Ombre Leather – vezi ce note conține și în ce categorie de parfumuri se încadrează.

Celebrate N.O.W. vorbește despre femeia modernă, care caută în permanență esențe atemporale care să o aducă în centrul atenției și să o plaseze într-o poziție respectabilă.

Sticla are un design simplu, dar totuși sofisticat și ascunde în interiorul său un buchet de flori și condimente. Acest parfum energic, feminin va rămâne mereu gravat în memoria ta dacă-l vei mirosi cel puțin o dată.

Celebrate N.O.W. – păreri pro și contra

Pro:

  • Notele de ghimbir din debutul parfumului fac din Celebrate N.O.W. un parfum potrivit pentru sezonul estival;
  • Deși este un parfum feminin, nu se rezumă la note florale, ci folosește și accente sălbatice precum boabe de tonka și scorțișoară. Tocmai din acest motiv, Celebrate N.O.W. este potrivit inclusiv pentru evenimentele de seară;
  • Are un preț atractiv.

Contra:

  • Deoarece conține note de magnolie, parfumul poate fi purtat doar în zilele toride de vară, nu și în anotimpul rece.

Escada Celebrate N.O.W. – concluzie

Escada Celebrate N.O.W. este un parfum intens cu note de boabe tonka și scorțișoară, cunoscute pentru efectul lor seducător. În inima parfumului au fost adăugate accente de magnolie ce oferă o aromă încântătoare. Acest parfum îi conferă purtătoarei o doză de optimism și o ajută să devină mai puternică și mai energică.Escada Celebrate NOW parfum

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 este un parfum elegant care încântă toate simțurile – citește mai multe despre compoziția sa.

Escada Celebrate N.O.W. încearcă să ne spună că ar trebui să ne bucurăm mai mult de lucrurile simple, pentru că ele ne aduc fericirea. Elixirul instigă femeile să trăiască din plin fiecare moment și să uite de regrete.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu