Bentley For Men Intense

Bentley For Men Intense a fost creat de parfumierul Nathalie Lorson care cunoaște mirosul bărbaților adevărați. Când pulverizezi parfumul pe piele, simți o atingere caldă și puternică. Parfumul trezește simțurile tuturor celor care doresc să-l miroase.

Lansat în 2013, Bentley For Men Intense s-a bucurat de îndată de admirația bărbaților. Este o esență cu un miros oriental, ușor condimentat ce trezește latura sălbatică a bărbaților care îl poartă.

Despre Bentley For Men Intense

Bentley For Men Intense este un parfum sexy și picant ce scoate în evidență toate atuurile bărbatului și-i conferă mai multă încredere în el. Cu siguranță, multe femei vor dori să afle ce parfum irezistibil porți dacă alegi să folosești această esență încântătoare de la Bentley.

Vezi cat costa acum For Men Intense aici

Parfumul debutează cu note de bergamotă proaspete și acide ce învăluie mirosul de lămâie dulce-acrișoară, condimentat cu piper și frunze de dafin. Mirosul puternic, dar aromat al foilor de dafin și boabele proaspete de piper oferă purtătorului o îmbrățișarea sălbatică.

Notele de vârf dezvăluie caracterul bărbatului modern care are o latură animalică, dar și una elegantă și rafinată. Combinația de trandafir și nucșoară scoate în evidență latura sexy a bărbatului. Accentele de salvie temperează această combinație prin acorduri dulci-amărui. Bentley For Men Intense parfum pentru barbatiNotele de rom amestecate cu inima lemnoasă oferă căldură parfumului. Bentley For Men Intense este perfect pentru bărbații senzuali și puternici. Notele de piele îi conferă parfumului o aromă intensă care este domolită doar de mirosul dulce al rășinei de benzoină.

Recomand să citești despre Armani Acqua di Gio pour Homme – un parfum apreciat de majoritatea bărbaților.

Acordurile de patchouli se unesc perfect cu notele din inima parfumului, în timp ce tămâia hipnotizează cu mirosul său. Notele de bază ale acestei esențe scot la iveală calitățile bărbatului modern care umblă tot timpul aranjat.

Bentley Intense păreri pro și contra

Pro:

  • Bentley For Men Intense este un parfum destinat bărbaților moderni și eleganți;
  • Esența este închisă într-o sticlă elegantă și rafinată cu un design minimalist;
  • Parfumul se vinde la un preț accesibil.

Contra:

Bentley For Men Intense – concluzii

Acest parfum definește caracterul puternic și impozant al bărbatului modern. Cei care îndrăznesc să poarte acest parfum sunt atrăgători, puternici și nu se sfiesc să apară în lumina reflectoarelor. Acest elixir este capabil să trezească inima sălbatică din orice bărbat elegant și stilat.

Parfumul se potrivește de minune persoanelor de sex masculin care vor să iasă în evidență și să primească complimente de la femei. Poate fi folosit atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, deoarece are un miros plăcut, deloc copleșitor.Bentley For Men Intense apa de parfum

Diesel Only The Brave este un parfum dulce închis într-o sticlă în formă de pumn – vezi cum miroase și cât de mult persistă pe piele.

Adus în atenția publicului în anul 2013, parfumul se adresează bărbatului modern care vrea să-și pună în valoarea atuurile. De fapt, toate parfumurile Bentley sunt potrivite pentru bărbații care nu se feresc să-și arate calitățile.

Pe lângă faptul că au un miros unic, esențele Bentley vin și în sticluțe elegante, care atrag atenția și completează perfect orice colecție de parfumuri.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu