Vanderbilt Gloria Vanderbilt

Vanderbilt Gloria Vanderbilt este un parfum creat din note clasice, feminine. Acest elixir încântător a fost denumit după pictorița și creatoarea de modă americană. Parfumierul Sophia Grojsman a reușit datorită talentului său desăvârșit să creeze un parfum care redă universul feminin, îmbinând note cât mai diferite.

Scos pe piață în anul 1982, parfumul Gloria Vanderbilt reprezintă un personaj sofisticat. Acest elixir este dificil de purtat și ar trebui folosit doar la evenimentele de gală. Pe lângă faptul că este elegant și rafinat, are o feminitate aparte ce trezește toate simțurile prin notele sale încântătoare.

Despre Vanderbilt Gloria Vanderbilt

Glori Vanderbilt este o femeie deosebită care s-a făcut remarcată în domeniul artistic din America. Deși provine dintr-o familie bogată, artista nu a simțit niciodată că trebuie să se folosească de numele sau de banii familiei pentru a ajunge cineva. Astfel, a muncit din răsputeri pentru a se face remarcată în lumea modei și a artei.

Femeia cu o personalitate fascinantă a reușit să atragă atenție publicului atât pe scenă, cât și pe marile ecrane. Parfumul Vanderbilt Gloria Vanderbilt poartă numele acestei femei deosebite și emană o aromă radiantă.

Parfumul se deschide cu note de aldehide, ananas, floare de portocal, citrice și lavandă. Acest debut îndrăzneț îi conferă esenței un caracter puternic. Inima este compusă din note florale cu acorduri de ylang-ylang și rădăcină de orris. În centrul buchetului există esențe de trandafir și iasomie care emană un miros deosebit atunci când sunt atinse de garoafe și tuberoză.Vanderbilt Gloria Vanderbilt parfum femei Notele de bază au rolul de a crea portretul artistic al Gloriei, în timp ce notele de mijloc îi colorează trăsăturile. La final, notele de bază scot în evidență formele prin diferite umbre. Întregul portret poate fi pus în ramă abia atunci când schițează un zâmbet cald, ce se datorează aromei dulci de vanilie la fel ca Davidoff și Mancera – 2 parfumuri perfecte care pot fi oferite cadou cu orice ocazie.

Sticla în care este închis parfumul amintește de flacoanele clasice. Gloria Vanderbilt are o formulă unică și persistă mult timp pe piele. Parfumul dispare greu, deoarece învăluie purtătoarea într-o aură de pe flori și petale.

Păreri pro și contra

Pro:

  • Acest parfum este o vedetă a anilor ’90;
  • Aroma florală este intensificată de notele de bază;
  • Flaconul surprinde trăsăturile feminine pe care parfumul vrea să le scoată în evidență.

Contra:

  • Parfumul are un miros puternic și este potrivit doar pentru ocazii speciale;
  • Nu este un parfum versatil.

Vanderbilt Gloria Vanderbilt – concluzie

Vanderbilt Gloria Vanderbilt parfum pentru femeiVanderbilt Gloria Vanderbilt este o esență frumos parfumată ce surprinde feminitatea fascinantă a actriței de origine americană. Acest parfum este o amprentă unică pentru toat femeile carel poartă, deoarece conține ingrediente complexe.

Parfumuri originale vs. parfumuri replică – citește mai multe pentru a afla care este diferența reală dintre ele.

Notele florale care fac din Vanderbilt un parfum feminin și romantic sunt intensificat de aromele dulci de vanilie, vetiver și scorțișoară. Vanderbilt Gloria Vanderbilt reprezintă femeia puternică și ambițioasă, care știe că poate obține orice prin propriile puteri.

Am îndrăzni să spunem chiar că Vanderbilt Gloria Vanderbilt este o apă de toaletă rafinată ce invocă feminitatea absolută.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu