Intuition by Estee Lauder

Intuition by Estee Lauder este un parfum floral pentru femei, lansat în 2000. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas, același parfumier care a ajutat și la crearea parfumului Yves Saint Laurent Belle d’Opium.

Intuition by Estee Lauder – compoziția parfumului

Parfumul se deschide cu note de citrice (grapefruit, mandarine, bergamotă, portocale) și lasă apoi loc notelor de mijloc (gardenia, frezie, trandafir și rhodrodendron), îndepărtându-se de efectul de bomboane ieftine care afectează atât de multe parfumuri florale fructate.

Nota de trandafir se remarcă și conferă acestui parfum o notă elegantă și feminină.

Datorită acestui amestec de note, parfumul evocă un fruct imaginar, fără nume, și nu imită mirosul unui singur fruct. Bergamotă, grapefruitul, portocalele și mandarinele sunt amestecate atât de bine împreună, încât creează un parfum dulce, plin de viață.

Vezi ofertele pentru parfumurile de la Estee Lauder pe Notino

Intuition se transformă rapid într-un parfum oriental floral, blând, dulce și fructat. Intuition este unul dintre acele parfumuri rare care devin mai puternice, nu mai slabe, pe măsură ce se usucă. Notele sale de bază (chihilimbar și note lemnoase) fac ca parfumul să fie destul de strident chiar și după câteva ore.

Intuition by Estee Lauder – designul sticlei

Intuition by Estee Lauder ParfumDesignul sticlei Intuition, proitectat de Serge Mansau este surprinzător. Sticla în formă ovală cu capacul puțin decentrat, abastract este un plus pentru orice colecție de parfumuri. Deși nu acord prea multă atenție sticlelor de parfum, aceasta mi-a atras atenția și m-a surprins plăcut.

Este în mod clar un parfum plăcut are nu trebuie să lipsească din colecția mea.

Unde poate fi purtat Intuition by Estee Lauder?

Intuition by Estee Lauder este un parfum grozav pentru o zi la birou, dar este potrivit și pentru o cină romantică la un restaurant elegant. La prima pulverizare, parfumul are un miros proaspăt, însă pe măsură ce timpul trece, se poate simți aroma florală ușor dulce.

Parfumul poate fi purtat pe tot parcursul anului, deoarece notele florale sunt susținute de note lemnoase, rafinate. Deși are note lemnoase, Intuition nu miroase ca parfumurile pentru bărbați. Este un parfum curat și ușor de purtat în fiecare zi. Așadar îl poți purta zi de zi, indiferent dacă este primăvară, iarnă, vară sau toamnă.

Intuition by Estee Lauder – concluzie

Intuition by Estee Lauder

Intuition by Estee Lauder este un parfum destul de interesant, pe care aș vrea să-l folosesc cât mai mult timp. Nu mi se pare deloc dulce, deoarece pe pielea mea nu domină chihlimbarul care are un miros dulce, ci mai degrabă grapefruitul, care de multe ori este folosit în parfumurile cu caracter picant.Grapefruitul concurează cu notele florale de mijloc și cu notele de bază și oferă complexitate parfumului. Intuition este un parfum destul de bine construit, așa cum sunt multe parfumuri Estee Lauder.

În plus, are un grad de persistență destul de ridicat și persistă o zi întreagă fără a fi nevoie de o nouă aplicare. Designul sticlei de parfum este încântător și atrage atenția prin forma sa ovală.

Cred că acest parfum este mai potrivit pentru femeile mature, cu vârsta cuprinsă între 35-50 de ani, dar poate fi folosit și de persoanele mai tinere.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu