Azzaro Chrome

Azzaro Chrome a fost lansat pentru prima dată în 1996 și a devenit unul dintre cele mai cunoscute parfumuri ale acestui brand de lux. A rămas unul dintre cele mai bine vândute parfumuri create de designerul tunisian-sicilian, Loris Azzaro, care a dat numele brandului.

Cele mai cunoscute parfumuri lansate de Azzaro sunt Azzaro Pour Homme și Chrome. Relansarea parfumului Azzaro Chrome din 2016 a fost supravegheată de respectatul parfumier Dorothee Piot.

Azzaro Chrome este un parfum cu arome de citrice și mușchi de stejar care oferă parfumului un miros masculin. Acest parfum este potrivit pentru toți bărbații, în special pentru cei cu vârsta curpinsă între 18 și 40 de ani.

Azzaro Chrome – note de parfum

Chrome este un parfum ușor, fresh cu note acvatice, ce poate fi purtat zi de zi. Acest parfum are longevitate mare și nu este deloc scump. Parfumul prezintă note de citrice și de stejar.

  • Note de vârfbergamotă, rozmarin, lămâie, ananas, portocală amară
  • Note de mijloc – coriandru, iasomie, mușchi de stejar, ciclama
  • Note de bază – lemn de santal, cardamom, boabe de tonka, lemn de cedru, mosc, lemn de trandafir

Parfumul Azzaro Chrome relansat în 2016 a inclus câteva ingrediente noi care au modificat puțin parfumul. Lemnul de cedru i-a oferit parfumului o tentă ușor lemnoasă. În ciuda acestor modificări aduse listei de ingrediente, Chorme rămâne un parfum pe bază de citrice, ce se deschide cu note de bergamotă, ananas și portocală amară.Azzaro Chrome parfum barbatiRozmarinul și lămâia sunt alte note de vârf care păstrează parfumul proaspăt și ușor. După câteva minute de la aplicarea parfumului se pot simți notele de mijloc care includ iasomie și mușchi de stejar. Parfumul nu este deloc copleșitor, deci poate fi purtat cu încredere la birou sau la întâlnirile cu prietenii de la prânz.

Vezi ce reducere are acum parfumul Chrome pe Notino

Mult timp după aplicarea parfumului se poat simți nota masculină de mosc. Odată ce aplici Azzaro Chrome pe piele poți simți parfumul maculin, acvatic, cu nuanțe de lemn de cedru.

Azzaro Chrome – design

Chrome este un parfum ușor, acvatic, iar acest lucru se reflectă și în ambalajul elegant și simplu. Sticla în sine are o culoare albastră acvatică strălucitoare. În  partea de jos a sticlei este este scris numele brandului „Azzaro”, iar în partea de sus este scris numele parfumului „Chrome”.

Este suficient să privești sticla parfumului, pentru a-ți da seama cât de fresh și plăcut este lichidul parfumat din interior.

Unde poate fi purtat parfumul Azzaro Chrome?

Când vrei să utilizezi acest parfum acvatic, dominat de lemn de cedru, nu trebuie să pulverizezi prea mult, deoarece un singur spray poate persista întreaga zi. Pentru majoritatea bărbaților care caută un parfum persistent, care să poate fi folosit atât la birou, cât și la întâlnirile cu prietenii, Azzaro Chrome este cea mai bună opțiune.Azzaro Chrome parfum barbatesc

Ralph Lauren Polo Cologne Intense este un parfum elegant, potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei – vezi cum miroase și câte ore persistă.

Fiind un parfum ușor, Chrome este excelent pentru bărbații mai tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dar de asemenea, acest parfum poate fi folosit și de persoanele mai în vârstă care nu doresc să folosească un parfum copleșitor atunci când merg la serviciu sau iau cina în oraș.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu