Parfumuri cu Feromoni de la Sex Shop Justlove.ro

Feromonii sunt cunoscuti ca fiind substante hormonale puternice cu darul de a transmite celor de langa noi informatii ce sunt percepute foarte repede de la un simplu contact. Prezenta feromonilor s-a facut simtita inca din cele mai vechi timpuri, ca drept dovada fiind parfumurile afrodiziace ce actioneaza atat asupra corpului cat si asupra psihicului. Prezenta feromonilor face ca persoanele din jur sa devina mai interesate de persoana noastra, sa fie mai deschise discutiilor si sa se bucure de prezenta noastra.

Cercetatorii si oamenii de stiinta au oferit o mare atentie acestori secretii numiti feromoni sexuali. S-a ajuns la concluzia ca feromonii sexuali actioneaza mult mai intens asupra sexului opus. Astazi, succesul incununat in descoperirea tot mai multor feromoni sexuali cu actiune puternica si imediata a dezvoltat intreaga industrie a parfumurilor si spray-urilor ce se bazeaza acum pe fabricarea de feromoni si crearea de parfumuri cu feromoni.

Feromonii au trezit un interes remarcabil cercetatarilor care lucreaza in domeniul parfumurilor, afirmand ca au folosit inca de la inceput si mai folosesc in continuare intr-o mare masura aceleasi esente puternic excitante ce erau utilizate in cadrul traditiei orientale. Feromonii sunt cei mai puternici afrodisiaci intrucat ei influenteaza direct receptivitatea sexuala, dorinta la nivelul sexual, oferind de fiecare data emotii puternice. Eficienta este maxima in ceea ce priveste atragerea si seducerea sexului opus. Feromonii sexuali au un rol important in trezirea simturilor erotice, fapt pentru care azi se profita din plin de existenta si miracolul lor.

Produsele cu feromoni precum sprayurile, parfumurile, gelurile si after shave-urile, au un continut mai ridicat de feromoni, special create pentru a atrage partenerul ori partenera. Mesajul transmis celor de sex opus din jur este erotic, ce doreste sa scoata in evidenta o personalitate puternica, plina de pasiune si dorinta sexuala.

Pont: Parfumuri originale cu feromoni găsiți la Justlove.ro. Sunt foarte discreți, coletele de la ei nu sunt inscriptionate cu nimic iar livrarea se face in 1 – 2 zile.

Actiunea feromonilor sexuali: atractie!

parfumuri-cu-feromoni

Feromonii sunt cunoscuti ca fiind cele mai active substante ce actioneaza asupra comportamentului sexului opus, influnetandu-l rapid prin intermediul receptorilor olfactivi si prin intermediul zonelor corespondente din creier. In urma intenselor cercetatari, s-a stabilit faptul ca parfumul corpului uman respecta un fel de cod. In timp ce barbatul emana un parfum, femeia reactioneaza imediat producand si ea un alt parfum, ce corespunde acestui “apel” al feromonilor. In comparatie cu specia animalelelor, omul are mirosul mai putin dezvoltat, dar care insa este de asemenea important in fenomenul trezirii erotice. Perceptia acestui fenomen se produce datorita feromonilor care actioneaza foarte puternic la nivelul creierului si al corpului uman.

Tot feromonii sunt responsabili in momentele in care barbatii intorc ochii dupa o femeie ori pentru faptul ca te simti atrasa in mod inexplicabil de un barbat pe care il vezi pentru prim oara.

In momentul in care glandele aparatului genital sufera de o anumita boala, feromonii cu mesaj specific sexual vor transmite un mesaj olfactiv nefavorabil peroanei de langa noi. Nivelul ridicat si echilibrat de feromoni este in stransa legatura cu starea sanatatii organismului nostru. Un sistem bine echilibrat cat si o stare mai intesa de bucurie de a trai, transmit si celor de langa noi semnale pozitive iar feromonii puternici sunt mult mai usor de perceput.

Din punctul de vedere al sensibilitatii mirosului, femeile sunt cele care se pot lauda cu un miros mai dezvoltat decat cel al barbatilor. Sensibilitatea aceasta olfactiva, provine din hormonii feminini specifici. Majoritatea femeilor, dar si multi barbati, pot identifica cu usurinta un obiect vestimentar ce apartine fiintei iubite, avand ochii inchisi. Mirosul nostru propriu, al pielii si al parului, are un efect afrodiziac, fapt pentru care dusurile prea dese, inclusiv cele de la nivelul organelor genitale fac sa diminueze receptivitatea noastra sexuala.

Atunci cand femeile simt mirosul unui barbat, excitatia creste puternic. In general, femeile simt miroul unui barbat la care nivelul hormonului masculin testosteron este crescut, in special atunci cand propriul lor nivel de estrogen este mai ridicat. Asadar, secretul feromonilor consta in discreta tensiune cu care acestia pot influenta mediul inconjurator, iar pentru aceasta este bine de retinut ca trebuie sa avem o igiena intima cat mai stricta si o sanatate corporala cat mai buna.

parfumuri-feromoni-sex-shop

Atractie feromoni sexuali

Feromonul este o substanta chimica, biologic activa, intalnita la indivizii care semnalizeaza prezenta lor celorlati, ce influenteaza procesele de dezvoltare si comportamentul altor indivizi. Este gresit sa spunem ca doar oamenii secreta feromoni sexuali, acestia se regasesc la mamifere, pesti, insecte, intr-un cuvant speciilor cu rol de procreere. La oameni, feromonii sunt activati inca din pubertate. Acestia produc cantitati variate de feromoni in functie de sex: barbatii produc androstenolul iar femeile secreta feromonii copulini.

Toti acesti feromoni nu ii putem mirosi sau simti palpabil ori vizibil, in schimb ei au un impact major asupra vietii noastre sexuale cat si asupra comportamentului cu persoanele din jurul nostru. Hormonii sunt cei care aprind dorinta sexuala, iar la femei, raspunzatori pentru reglarea ciclului menstrual cat si pentru fertilitate. O persoana implinita din punct de vedere sexual, emana energie si atrage asupra sa privirile celorlati oriunde s-ar afla. Acest lucru este datorat de concentratia mare de feromoni care este influentata de frecventa activitatii sexuale.

Pielea umana este considerata ca fiind cel mai puternic afrodisiac, ca de altfel si transpiratia trupului uman atunci cand se respecta regulile elementare de igiena. Feromonii sunt eliberati cu usurinta de catre corp, iar celelate persoane din jurul nostru pot detecta foarte repede semnalul transmis de catre acestia. Acesti feromoni sexuali numiti si mesageri chimici, influenteaza receptivitatea sexuala precum si emotiile cele mai profunde. In momentul in care barbatul produce un parfum ca reactie, femeia va raspunde la apelul feromonilor barbatului cu propriul sau parfum. Dusurile prea dese, inclusiv cele la nivelul organelor genitale, precum si deodorantele sintetice, nu ne vor ajuta prea mult in atractia erotica, si dimpotriva, va diminua receptivitatea noastra sexuala.

Interesul pentru feromoni de catre cercetatorii ce lucreaza in domeniul parfumurilor a devenit tot mai crescut. S-a demonstrat ca parfumurile ce contin feromoni influenteaza mai mult senzualitatea decat sexualitatea. In aceste conditii au aparut pe piata parfumuri ce contin feromoni cat si parfumuri ce incearca sa imite mirosul acestora.

Informatii

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu