Guerlain Nahema – Eau de Parfum

Lansat în 1979, Nahema este ca o odă adusă trandafirului. Guerlain Nahema este o explozie de trandafiri, fiind viziunea a ceea ce trandafirul ar trebui să fie.

Câteva informații despre parfumul pentru femei Guerlain Nahema:

Guerlain Nahema În sticlă: Trandafir luxuriant în mirosul acela tipic Guerlain. Trandafiri frumoși, denși, delicați și de mosc. Atât de dulce, că, pentru un moment, cred că miros cireașă sau anason, dar nu este altceva decât trandafirul.

Aplicat: Masiv, fantastic și familiar. Trandafirul continuă să fie puternic, iese la ușă, strigând pentru a atrage atenția. Așa ar trebui să miroasă trandafirul. Un pic dulce, un pic floral, curat și înviorator.

Miros ceai de trandafiri, care, pentru mine, are o dulceața ușoară, des folosită ca o adiție subtilă, dar în Guerlain Nahema este elementul principal. Simt trandafir pentru ore și ore, Nahema având o rezistență fantastică. Uscarea constă în trandafir dulce, plăcut, cu o bază lemnoasă și acel miros tipic Guerlain.

Extra: Aparent, Luca Turin în The Guide împarte cu noi o mică bârfă. Că Guerlain Nahema, cea mai bună mireasmă de trandafiri din parfumerie, a fost făcut fără nici un pic de ulei de trandafir.

Designul Guerlain Nahema:

Guerlain Nahema flaconImaginea din acest post nu este modelul sticlei despre care vorbesc în acest paragraf. Sticla Guerlain Nahema pe care am ținut-o și din care am pulverizat, este majoritar plată, oarecum plictisitoare, a cărei formă aduce aminte de Tommy Girl, fără acea a treia dimensiune. Este monoton și neinteresant, și îmi doresc să nu se fi schimbat de la sticla veche. Cu toate acestea, măcar este funcțională.

Compoziția Guerlain Nahema:

Familia de parfumuri: Soliflore Orientale

Note: Trandafir, piersică, vanilie, lemn

Detalii despre prețul Guerlain Nahema și unde poate fi găsit:

Din păcate parfumul Guerlain Nahema nu este diponibil în magazinele online de la noi din țară însă este posibil să se găsească în parfumerii. Puteți profita de reducerile și promoțiile magazinelor online pentru alte parfumuri marca Guerlain. Mai multe detalii despre parfumurile disponibile și prețurile acestora puteți vedea aici:

  • eMAG – mai multe parfumuri Guerlain și prețuri aici:
  • Aoro – mai multe parfumuri Guerlain și prețuri aici:
  • Elefant – mai multe parfumuri Guerlain și prețuri aici:

Info: Chiar dacă va displac trandafirii, vă recomand să mirosiți acest parfum. Dacă nu pentru a găsi parfumul perfect, doar pentru vedea cum miroase trandafirul conceptualizat. Dacă bârfa de mai devreme este adevărată, că Nahema nu conține ulei de trandafir, atunci doar confuzia și uluirea merită un miros.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu