Beyonce Heat – Eau de Parfum

Astăzi, avem parfumul Beyonce Heat. Acest produs, împreună cu Glow al lui J-Lo, este extrem de popular și căutat. Așa că ies în sfarșit din pădure și îmi scriu câteva notițe despre el.

Cum miroase parfumul pentru femei Beyonce Heat:

Beyonce Heat În sticlă: Ah, piersică imediat. Piersica masivă, sintetică și dulce. Obișnuia să îmi placă piersica, dar acum, că îi simt mirosul peste tot, mi-aș dori ca parfumurile acestea de celebrități să se mute la fructe mai obscure. Cum ar fi să folosească mult-iubitul durian? Nobil, țepos, cu gust de cremă de ou și miros de canalizare… Ce?

Aplicat: Ok, avem piersica dulce imediat, care deschide parfumul cu un anunț de fructe. Fundalul piersicii, care își sapă calea până în stadiul de mijloc, constă într-o serie de florale abia detectabile.

Deschiderea pufoasă te conduce într-un stadiu de mijloc, la o ambră curată și florale de fructe, cu o dulceață care rămâne și acum, după estomparea piersicii. Beyonce Heat se usucă în mod obișnuit, păstrându-și acel miros de ambră, la care sunt adăugate vanilie și lemn. Nu vine cu nimic nou sau inovativ, dar, ca majoritatea parfumurilor celebrităților, este un produs bun, purtabil, cu o construcție decentă.

Extra: Deci, prima lansare a parfumului Beyonce a avut succes. Deși, probabil, majoritatea popularității lui Beyonce Heat probabil că are mai puțin de-a face cu lichidul, și mai mult de-a face cu numele lui Beyonce inscripționat pe sticlă.

Acest produs se vinde, și sunt împăcată cu acest gând, deoarece parfumul este compus decent, măcar. Mirosiți-l. Beyonce Heat a dat naștere câtorva succesori, așa că, dacă originalul nu este pe placul vostru, mai sunt Heat Rush și versiunea elixir a Heat.

Designul Beyonce Heat:

Beyonce Heat sticlaForma sticlei îmi amintește un pic de Hugo Boss Deep Red, cu câteva curbe interesante și niște culori drăguțe adăugate. Sunt împăcată cu modelul. Totuși, este ceea ce este, o sticlă sclipitoare de celebrități. Unul dintre modelele bune de pe piață.

Compoziția Beyonce Heat:

Familia de parfumuri: Oriental – Fructate

[wpsm_list type=”star”]

  • Note vârf: boabe tonka, lemn, ambră
  • Note mijloc: mosc, migdale, caprifoi
  • Note bază: magnolie, orhidee, piersică, extras din portocală amară

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul parfumului Beyonce Heat și unde poate fi găsit:

Parfumul Beyonce Heat este mai mult decât acceptabil ca preț și poate fi găsit atât în magazinele de specialitate din mall-uri, magazine online și chiar supermarketuri. Prețul pentru Beyonce Heat 100 ml este de aproximativ 70 Lei iar pentru unul de 30 plătiți în jur de 45 Lei.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Nu știu dacă vreau să miros cei doi succesori ai Beyonce Heat. M-am așteptat la ceva mai mult de la acest parfum. Totuși, este un parfum al unei celebrități, fiind destul de previzibil în modul de construcție și modul în care funcționează.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu