Lancome Tresor – Eau de Parfum

Știu că nu am scris nici o recenzie a vreunui parfum Lancôme. Puține dintre parfumurile lor mi-au captat interesul. Desigur, mirosurile sunt plăcute, dar par să lovească o notă în dezacord cu pielea mea. Recenzia de astăzi va fi despre Lancome Tresor.

Câteva detalii despre Lancome Tresor:

Lancome Tresor În sticlă: Foarte puternic, dar notele sunt îmbinate bine, formând un parfum generic, care nu este prea pe placul meu. Miroase obișnuit încă din start și asta mă cam neliniștește.

Aplicat: Începe cu florale plăcute, dulci și diafane. În deschidere, apare un caracter pudrat care transformă dulceața fructelor în ceva asemănător zahărului praf. Floralele se întețesc și conduc parfumul în stadiul de mijloc, în care găsim o combinație dulce între iasomie și trandafir.

Acum, iasomia și trandafirul sunt unele dintre cele mai comune note florale folosite în parfumuri, iar rezultatul amestecului lor este un floral destul de generic, dacă produsul nu conține altceva care l-ar ajuta să se diferențieze.

Până acum, Lancome Tresor abordează un parfum destul de generic, cu amestecul de iasomie și trandafir dominând stadiul de mijloc și cu câteva adieri de iris și acel zahăr pudrat, care se întețesc și se estompează regulat. Uscarea constă într-o afacerea obișnuită, cu o notă de lemn de santal, stratificată peste vanilie și peste un accent subtil de ambră murdară.

Extra: În unele grupuri, Lancome Tresor este considerat un parfum cu miros clasic. Pentru mine, nu este atât de clasic, cât este generic. Miros Lancome Tresor și mă gândesc la florale obișnuite, poate datorită notelor puternice de trandafir și iasomie din stadiul de mijloc.

Designul Lancome Tresor:

Lancome Tresor sticlaDesign-ul sticlei Lancome Tresor constă într-un recipient în formă unei bijuterii. Mai mult, se aseamănă cu o piramidă, într-o formă care îmi amintește de un fagure. Nu știu de ce, dar modelul este decent, nu este bătător la ochi, dar nu este nici pe gustul meu. Cu toate acestea, mi se pare bine făcut.

Compoziția Lancome Tresor:

Familia de parfumuri: Florale

 • Note bază: lemn de santal, mosc, vanilie, chihlimbar, piersică, caise
 • Note mijloc: heliotrop, iris, trandafir, iasomie
 • Note vârf: lăcrămioare, flori de caise, trandafir, piersică, liliac, bergamotă, ananas

Unde găsim Lancome Tresor? Cât costă?

Lancome Tresor poate fi găsit în magazinele online dar și în magazinele de specialitate din mall-uri. Prețul parfumului diferă în funcție de magazin, ofertele acestuia dar și cantitatea produsului. De exemplu, pentru Lancome Tresor 30 ml prețul este de aproximativ 160 Lei.

Puteți opta și pentru variantele de 50 ml sau 100 ml iar dacă doriți să îl testați puteți cumpăra eșantionul de 1 ml. Este ideal pentru a fi dăruit persoanelor dragi mai ales că aveți la dispoziție și un set cadou ce conține apă de parfum, gel de duș și lapte de corp. Aceste produse pot fi cumpărate și separat.

 • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
 • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
 • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info:  Ce gândesc despre Lancome Tresor poate fi aplicat și în cazul altor parfumuri Lancôme – cel puțin în cazul lansărilor recente, oricum. Nu am avut voința să sap după un eșantion de Climat, deși îl am în vedere ca fiind o piesă încântătoare de parfumerie clasică.

8.9 Total Score
Un parfum pentru Doamne 🙂

Lancome Tresor este un parfum clasic, plăcut și elegant.

Persistenta
9.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9.5
Prețul produsului
9
AVANTAJE
 • Designul sticlei este modern, frumos și practic
 • Este un parfum feminin și elegant
 • Persistență foarte bună (în jur de 10 ore, pe piele)
 • Este intens, senzual și rafinat
DEZAVANTAJE
 • Nimic
User Rating: 4.3 (1 votes)
Tu ce parere ai?

Scrie un raspuns

Parfumero
Login/Register access is temporary disabled