Calvin Klein Obsession for Women – Eau de Parfum

Spuneți-mi că sunt nebună, dar chiar nu îmi place Calvin Klein Obsession for Women. Îmi place versiunea bărbătească un pic mai mult, dar ambele produse m-au făcut să spun “Eh, nu îmi plac și nu pot să mă forțez să îmi placă”, într-un mod asemănător cu Poison al Dior.

Despre Calvin Klein Obsession for Women:

Calvin Klein Obsession for Women În sticlă: Cald și aromat, amintind de Opium, dar nu atât de fin sau afumat. Miros și animalicul din acesta, chiar de la început.

Aplicat: Calvin Klein Obsession for Women se deschide cu un spray de citrice verzi, căruia i se alătura o notă de civet. Civetul este folosit destul de bine în majoritatea parfumurilor, adăugând o atingere de senzualitate, fapt de la care Calvin Klein Obsession for Women nu face excepție.

Oricum, după deschiderea citricelor ușoare și a civetului, parfumul sapă puțin într-un amestec fructos de iasomie și trandafir, dichisit de multe mirodenii. Trebuie să fie și scorțișoară în acest amestec. Apropo, proiecția lui Obsession este foarte bună, ca și longevitatea sa. Veți aștepta un timp mai îndelungat pentru uscarea profundă, naturală, în lemnuri florale, care întețesc puțin civetul și îl îmbină cu mirodenii și cu o calitate de ambră caldă, afumată, care intră în scenă chiar la final.

Extra: Obsession a fost lansat în 1985, în timpul trendului nebunesc al parfumurilor orientale.

Designul Calvin Klein Obsession for Women:

Calvin Klein Obsession for Women sticlaSticla Calvin Klein Obsession for Women are o formă ovală, cu un lichid auriu înăuntru. Dopul este de o culoare maro bogată. Ambalajul arată destul de bine și sticla este, cu siguranță, ușor de identificat. Modelul este clar, simplu și bun.

Compoziția Calvin Klein Obsession for Women:

Familia de parfumuri: Orientale

 • Note bază: mușchi, mosc, tămâie, chihlimbar
 • Note inimă: iasomie, flori de portocal, lemn de santal, condimente exotice, vetiver
 • Note vârf: mandarină, bergamotă, tonuri verzi, vanilie

Unde putem găsi Calvin Klein Obsession for Women? Cât costă acest parfum?

Parfumul pentru femei Calvin Klein Obsession for Women este ușor de găsit pentru ca este disponibil atât în magazinele de specialitate din mall-uri, centre comerciale cât și în magazinele online. Dacă doriți să testați parfumul dar acesta nu este disponibil momentan în orașul dumneavoastră atunci puteți comanda online eșantioanele de 1 sau 5 ml. Calvin Klein Obsession for Women este un parfum pentru orice buget, flaconul de 100 ml costă în jur de 120 Lei în magazinele online. Mai multe detalii despre oferte și variantele disponibile puteți vedea aici:

 • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
 • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
 • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info:  Calvin Klein Obsession for Women este un parfum bine-făcut. Vreau doar să menționez că nu îmi place datorită asemănării cu Opium, iar Opium a realizat acest concept mult mai bine, fapt ce mă face să gândesc că Calvin Klein Obsession for Women este destul de inutil. Dar, Opium este mai puternic, așa că dacă v-a plăcut, dar vi s-a părut un pic prea potent, încercați Obsession, să vedeți dacă funcționează mai bine pentru voi.

 

9.1 Total Score
Un parfum cu personalitate!

Calvin Klein Obsession for Women este un parfum creat pentru femeile puternice și sigure pe ele.

Persistenta
8.5
Intensitate
8.5
Forma recipientului
9
Prețul produsului
9.5
AVANTAJE
 • Este un parfum aromat, intens și senzual
 • Potrivit pentru femeile mature, cu un caracter puternic
 • Este feminin, cald, oriental
 • Potrivit și pentru ocazii speciale
 • Designul este drăguț și practic
 • Persistența este bună
DEZAVANTAJE
 • Nimic
User Rating: 4.6 (1 votes)
Tu ce parere ai?

Scrie un raspuns

Parfumero
Login/Register access is temporary disabled